Intervence en coronavirus

De maatregelen die de overheid bekend heeft gemaakt, als gevolg van het coronavirus, hebben een groot effect op onze organisatie. We begrijpen dat dit vragen oproept bij de gezinnen waar onze gezinsmanagers werkzaam zijn. In ons nieuwsbericht lichten we toe wat de maatregelen rondom het coronavirus betekenen voor onze hulpverlening.

Intervence houdt zich als grootste Gecertificeerde Instelling in Zeeland bezig met het voeren van regie op jeugdbescherming en jeugdreclassering. Dit doen we gepassioneerd én professioneel met meer dan 100 deskundige medewerkers. We schakelen in overleg met het gezin de best passende hulpverlening in en we houden toezicht op de voortgang en kwaliteit hiervan.

Onze betrokkenheid is erop gericht om de sterke punten van het gezin en hun directe omgeving te versterken en de risico’s op onveiligheid weg te nemen. Dat doen we door intensief samen te werken met organisaties voor jeugdhulpverlening, gemeenten, de politie, het openbaar ministerie, rechters en andere professionals. Een uitdagende, boeiende en veelzijdige werkomgeving!

Vacatures

Gezinsmanager (32-36 uur per week)