Intervence en coronavirus

De maatregelen die de overheid bekend heeft gemaakt, als gevolg van het coronavirus, hebben een groot effect op onze organisatie. We begrijpen dat dit vragen oproept bij de gezinnen waar onze gezinsmanagers werkzaam zijn. In ons nieuwsbericht lichten we toe wat de maatregelen rondom het coronavirus betekenen voor onze hulpverlening.

Heb je na het lezen nog vragen of zoek je meer informatie over onze sollicitatieprocedures? Neem dan contact op met ons team HRM via tel. 0118  677600.

In 6 stappen aan de slag bij Intervence!

Stap 1: Solliciteer

Je ontvangt direct een ontvangstbevestiging nadat we je sollicitatie hebben ontvangen, waarna je per mail geïnformeerd wordt over de lopende procedure. We bekijken je sollicitatie zorgvuldig en vergelijken jouw profiel met onze functie-eisen. Binnen één week na sluiting van de vacature weet je of we je uitnodigen voor een eerste gesprek.

Stap 2: Eerste kennismaking

Dit eerste gesprek zien we als een persoonlijke kennismaking. Een teammanager en meerdere uitvoerend medewerkers kunnen je uitgebreid vertellen over onze organisatie en de functie waarop je solliciteert. Daarnaast willen we graag ook meer over jou te weten en waarom jij vindt dat Intervence en deze functie bij jou passen. Hebben we beiden het gevoel dat er een klik is, dan gaan we graag met je verder naar de volgende stap!

Stap 3: Vervolggesprek of dagje meelopen

Afhankelijk van je functie volgt er een vervolggesprek of nodigen we je uit om een dagje mee te lopen.
Solliciteer je naar een baan in een van onze ondersteunende diensten of naar een leidinggevende functie? Dan gaan we in een vervolggesprek inhoudelijker in op de functie, jouw kwaliteiten en ambities om een inschatting te kunnen maken wat we elkaar kunnen bieden. Dit gesprek is met de direct leidinggevende en collega’s van het team waarin je komt te werken. Daarnaast vragen we referenties op.

Wil je als gezinsmanager bij ons aan de slag? Na een positieve eerste kennismaking nodigen we je uit om een dagje mee te lopen met een van onze gezinsmanagers. Zo krijg je zelf meer beeld van de functie en krijgen wij meer beeld van jou als gezinsmanager. Je gaat ook mee naar een afspraak met een gezin en maakt hier een schrijfopdracht voor. Daarnaast doe je ook een online competentiemeting. Zo kunnen we zien of je de vaardigheden hebt die nodig zijn voor de functie.

Na afloop bepalen we of je verder gaat in de procedure.

Stap 4: Aanbod

Pas jij als beste bij de functie? Dan nodigt ons team HRM je uit voor een arbeidsvoorwaardengesprek. In dit gesprek krijg je verdere informatie over het werken bij Intervence en doen we je graag een aanbod met een passend salaris en uitstekende arbeidsvoorwaarden. Daarnaast vragen we je om een aantal formulieren in te vullen die we nodig hebben voor onze personeels- en salarisadministratie.

Stap 5: Screening en referenties

Intervence neemt als Gecertificeerde Instelling een bijzondere plek in de maatschappij in. Integriteit en betrouwbaarheid van onze medewerkers is essentieel, omdat we dagelijks werken met uiterst gevoelige, persoonlijke informatie over de gezinnen die we begeleiden. Daarom wordt elke medewerker voorafgaand aan zijn/haar indiensttreding bij Intervence gescreend en vragen we referenties op. Daarnaast verzoeken we nieuwe gezinsmanagers altijd om hun SKJ-registratienummer.

Stap 6: Welkom!

Zijn je referenties akkoord? Dan is het tijd om je handtekening onder jouw arbeidsovereenkomst met Intervence te zetten. Tegelijkertijd wordt een Verklaring omtrent het gedrag (VOG) opgevraagd die je voor het einde van je proeftijd dient te overleggen. We gaan vol vertrouwen de samenwerking aan en kijken er naar uit om jouw loopbaan bij onze organisatie tot een succes te maken.