Intervence en coronavirus

De maatregelen die de overheid bekend heeft gemaakt, als gevolg van het coronavirus, hebben een groot effect op onze organisatie. We begrijpen dat dit vragen oproept bij de gezinnen waar onze gezinsmanagers werkzaam zijn. In ons nieuwsbericht lichten we toe wat de maatregelen rondom het coronavirus betekenen voor onze hulpverlening.

Intervence fuseert 1 juli 2021 met Jeugdbescherming west

De afgelopen maanden is er veel onzekerheid geweest over de toekomst van Stichting Intervence. Aan deze onzekerheid komt nu een einde. De dertien Zeeuwse gemeenten zijn akkoord met het betalen van de kosten om de bestuurlijke fusie (overname) tussen Stichting Intervence en Stichting Jeugdbescherming west mogelijk te maken. Dit betekent dat Stichting Intervence per 1 juli 2021 een andere naam krijgt: Stichting Jeugdbescherming west Zeeland.

Wat betekent dit voor u?

Wij zijn blij dat we u kunnen laten weten dat er voor u niks verandert. U kunt op ons blijven rekenen.  Uw gezinsmanager blijft uw aanspreekpunt. Waar u nu Stichting Intervence ziet staan, komt straks Stichting Jeugdbescherming west Zeeland te staan. Als u vragen heeft, kunt u terecht bij uw gezinsmanager.

Als er meer nieuws is, informeren wij u weer.